RAIKASPORT
RYHMÄLIIKUNTA

RaikaSportissa on tarjolla Raija Lehtisen vetämien tuntien lisäksi Kokemäen Kansalaisopiston liikuntatunteja. Kahvakuulan, naisten kuntosaliryhmien, miesten kuntosalicircuitin ja ikäihmisten lihaskuntoharjoittelun aikataulun näet kansalaisopiston sivuilta tästä.

LUKUJÄRJESTYS

Harmaalla ryhmäliikuntatila ja sinisellä kuntosali.

Voit ilmoittautua kevätkaudelle 2023 nyt. Mukaan pääset milloin vain paikkatilanne huomioiden.

Kausi alkaa 9.1.2023. Poikkeuksena Spiraalistabilaatio 31.1.23.

 

MAANANTAI

STEP

18.00

 

SALITREENI

19.00

TIISTAI

FasciaMethod®

17.30

31.1. alkaen

Spiraalistabilaatio

18.30

KESKIVIIKKO

TEHOTREENI

18.00

PILATES ja KEHONHUOLTO

19.00

TORSTAI

ZUMBA IN THE CIRCUIT®

19.05

M-CIRCUIT® RECOVERY

20.05

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tuntien peruuntumisesta informoidaan suoraan ilmoittautuneita.

Käyttämätön paikka perutaan viimeistään samana päivänä klo 14.00 WhatsApp +358 40 150 4139.

TUNTITARJONTA

STEP

Tunti perustuu laudalle nousuun ja lämmin tulee varmasti. Tunti kehittää hapenottokykyä ja kehon suuret lihakset, kuten pakarat ja reisilihakset, tekevät koko ajan töitä. Step-tunnilla opetellaan askelluksen lomassa sarja, jota toistamalla tehokkuus on taattu ja mielenkiinto säilyy! Lopussa lyhyt lihaskunto-osuus ja liikkuvuusosio. Tunti soveltuu aikaisemmin stepanneelle, jolla perusaskeleet ovat hallinnassa.

PILATES ja KEHONHUOLTO

Pilates on kehonhallintatekniikka, jossa korostetaan hyvää lihastasapainoa. Lämmittelyliikkeet, lantiota, keskivartaloa ja hartiarengasta vakauttavat liikkeet tehdään syvähengitystä hyväksi käyttäen. Lopuksi kehonhuollollinen osuus. Tuntien sisältö on vuosien varrella muotoutunut ja sisältää vaikutteita monista lajeista ja koulutuksista. Uusimpana Spiraalistabilaatio.

ZUMBA IN THE CIRCUIT®

Hauskan zumbamusiikin tahdittamana tunti, jossa kuntopiirin pisteinä vaihtelevat kuntosalilaitteet ja zumba-askeleet. Salsa, Salsaton, Merenque, Techno merenque, Cumbia, Cha cha cha, Reggeaton! Lihaskunto ja aerobinen kunto kohenevat. Zumba on rekisteröity tuote.

SALITREENI

Lämmittelyn jälkeen tehdään kiertoharjoitteita kuntosalilla. Sama ohjelma toteutetaan kolme käyntikertaa peräkkäin. Tunnin lopuksi tehdään liikkuvuusliikkeet. Tunti on todella tehokas hikitreeni.

TEHOTREENI

Kevätkauden 2023 aikana treenaamme seuraavanlaisia sisältöjä: RVP (reisi-vatsa-pakara), toiminnallinen circuit, HIIT, vastuskumit ja levypainot ja M-Circuit ®.

FasciaMethod®

FasciaMethod on dynaamista ja aktiivista ketjuliikkuvuusharjoittelua. Harjoittelussa keskitytään parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin ja aktiivisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen. Liikkeet tehdään hyvällä kehon kannatuksella ja lihastoimintaketjuja mukaillen. Harjoitustapa soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan.

MOBILITY CIRCUIT®

M-CIRCUIT eli "liikkuvuuskuntopiiri" on uusi tapa harjoitella! Harjoitusmetodi kehittää aktiivista liikkuvuutta, tasapainoa, kehonhallintaa sekä aerobista kestävyyttä. Samalla kehität kehosi lihaksistoa monipuolisesti ja hiki virtaa. Harjoitus alkaa hermostoa valmistavalla lämmittelyllä, jonka jälkeen tehdään liikkuvuusprogressioihin perustuva kuntopiiri (3x7min). Harjoitus päättyy rauhoittavaan jäähdyttelyyn. Saatavana tilausryhmien yhteydessä ja tehotreeniryhmän yhteydessä lajikokeiluna.

M-CIRCUIT® RECOVERY

Edellistä liikkuvuuskuntopiiriä kevyempi ja rauhallisempi versio, joka löytyy RaikaSportin lukujärjestyksestä. Harjoittelun hyötyjä ovat mm. lihaskireyksien helpottaminen, ryhdin kohentuminen, arkiliikunnan helpottuminen, asentotunnon ja tasapainon kehittyminen, lihastasapainon parantuminen ja laajemmat liikeradat. Samalla tietoisuus omasta hengityksestä paranee ja keho voi paremmin.

SPIRAALISTABILAATIO

SPS on ainutlaatuinen terapia-, kehonhallinta- ja harjoitusmenetelmä. Metodi perustuu lihasketjujen harjoittamiseen, ryhdin parantamiseen ja kehon ydintuen vahvistamiseen. Sen päätavoitteita ovat mm. lihastasapainon palauttaminen ja kehon optimaalinen käyttö niin jokapäiväisessä kävelyssä ja liikkumisessa kuin erilaisissa urheilusuorituksissa. Tunneilla käytetään harjoitusmuotoon suunniteltuja vastuskuminauhoja. SPS-harjoittelu parantaa selän toiminnallisuutta, kehonhallintaa, tasapainoa, sekä kävelyn tekniikkaa ja koordinaatiota. Se soveltuu raskaudenaikaiseen harjoitteluun, erilaisten selkäkipujen ja -sairauksien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Myös eri liikuntamuotojen harrastajat ja kilpaurheilijat hyötyvät tästä (vastuskumeja on eri vahvuisia).

KULKUOIKEUDEN LATAAMINEN

RaikaSportin ryhmäliikuntatunnille kuljetaan oman kulkuoikeuden avulla. Saat sellaisen ottamalla yhteyden Raijaan info(at)raikasport.fi tai WhatsApp +358 40 150 4139. Viestiin mukaan nimi, numero ja sähköpostiosoite. Voit täyttää kaksi lomaketta ja hoitaa maksuasian ensimmäisellä ryhmäliikuntakerrallasi. Toinen lomake on kulkuoikeutta varten ja toinen liittyy tietosuojaan (GDPR). Jatkolatauksen voit tehdä  Raijan WhatsApp (040 1504139) ja syksyllä avattavasta verkkokaupasta näiltä sivuilta.

Käydessäsi samoilla tunneilla, kannattaa varata kausipaikka ja esteen sattuessa peruuttaa paikka viimeistään samana päivänä klo 14.00.